Home / Zdravlje i dodatno / JEZIVI SNIMAK ROBA PRONAĐENOG U HRVATSKOJ: Zvjerski ga mučili, lomili mu šta su stigli! (VIDEO)

JEZIVI SNIMAK ROBA PRONAĐENOG U HRVATSKOJ: Zvjerski ga mučili, lomili mu šta su stigli! (VIDEO)

Rasim Ćulafić (36) živio je kao rob i mučen oko godinu i po dana u hrvatskom selu Draganić nadomak Karlovca.

rasim

Nad njim se romska porodica, tačnije Petar Velić (59) i njegova tri sina, Igor (22), Ivan (34) i Dražen (29), brutalno iživljavala, a sudbina ovog nesrećnog čovjeka zaprepastila je region.

Kako pišu hrvatski mediji, kad je pronađen u kanalu jedva je davao znake života, a druga romska porodica je pozvala hitnu pomoć i policiju. Promrzao, prebijen i neuhranjen Ćulafić je zadržan je u Karlovačkoj opštoj bolnici.

Sada je objavljen i snimak ovog napaćenog čovjeka, na kom se vidi koliko je izmučen. Ćulafić je svaki dio imanja na kom su ga držali kao roba morao da održava za za komadić hljeba i nekoliko cigareta. Nevjerovatno, ali istinitpo da je u 2017. godini, u Evropi, nadomak Zagreba – Rasim bio rob.

Otac i trojica sinova brutalno su ga mučili. Zavezali bi ga i bacili u pojatu sa slamom. Leđa su mu polivali sredstvom za čišćenje papaka stoke. Tu mu je i dalje otvorena rana. Izbijali su mu zube, lomili rebra, tukli čekićem po noktima. Čak su i cirkuske životinje imale bolje uslove života od nesretnog Rasima.

U Draganiću niko nema hrabrosti da javno govori. Ipak, bez navođenja identiteta žele da razgovaraju. Policija je više puta bila na imanju ove romske porodice koja, tvrde da maltretiraju cijeli kraj. Truju im pse i prijete ubistvima. Više puta su sve, kažu, prijavljivali policiji.

Izvor: kurir.rs/Vijesti.rtl.hr

About emco

Check Also

“Sil*vali su mi ženu, rodila je tri puta. Kćer su nam ubili…”

Joshuu Boylea i Caitlan Coleman iz SAD-a, odnosno Kanade, te njihovu djecu od 2012. godine ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *