Home / Vesti / PROFESOR IZ BEOGRADA TVRDI: Naser Orić nije kriv, krivi smo mi! MUSLIMANI NISU KRIVI, ZNA SE KO JE JEDINI KRIVAC

PROFESOR IZ BEOGRADA TVRDI: Naser Orić nije kriv, krivi smo mi! MUSLIMANI NISU KRIVI, ZNA SE KO JE JEDINI KRIVAC

Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu dr Miroljub Jevtić izjavio je da su za sve krive SAD a da muslimani nemaju nikakvu krivicu.

“Jedini pravi krivac za sve su SAD, muslimani nemaju apsolutno nikakvu krivicu. To je jedno, poštovanja dostojno, stado. Čak i kad ubijaju ljude nisu krivi. Za sve su krivi Amerikanci i Zapad zato što su potpuno poludjeli”, rekao je profesor Jevtić.

Prema njegovim riječima muslimani nizašta nisu krivi.

“Ni Naser Orić nije kriv za ovo što se desilo, da li ste me razumjeli. Krivi smo mi, na mikroplanu, što nam je uopšte pala ideja da sa čovjekom koji se zove Naser Orić možemo da živimo u istoj državi. Krivi su oni koji su napravili Jugoslaviju. Jer svako ko ovo zna, znao je da to mora da se desi, i da će se desiti opet”, rekao je Jevtić u intervjuu za “Balkan info”.

Izvor: Haber.ba

About emco

Check Also

OBJAVLJENA DUGOROČNA VREMENSKA PROGNOZA: AccuWeather otkrio kakva nas zima očekuje

Američka privatna meteorološka kompanija AccuWeather na svojim je internetskim stranicama objavila dugoročnu vremensku prognoza za ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *